Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2018 02:02 - Истанбулската конвенция във Викториянската епоха
Автор: martenitca Категория: Лични дневници   
Прочетен: 426 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.01.2018 20:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

1.      С цел по-бързо да наддават на тегло, животните, които се отглеждат за месо, освен антибиотици приемат и хормони. Влиянието на тези хормони върху хората, които се хранят с месото, НЕ Е ДОКАЗАНО.

2.      Когато купуваме нещо топло (кафе, чай) в пластмасова чаша, чашата омеква. Това показва, че пластмасата влиза в контакт с напитката. Повечето минерални води, които се продават в пластмаса, извират горещи. Сосове и кетчупи се наливат в пластмасата след варене. За да стане кисело, прясното мляко трабва да отлежи топло в опаковката. Пластмасите влияят върху имунната и половата система на човека. Това твърдение НЕ Е ДОКАЗАНО.

3.     Във Викториянската епоха зеленият цвят станал модерен. Дизайнерите го препоръчвали, като цвят, успокояващ очите. Стаите се напълнили със зелени килими, възглавници и тапети. В състава на багрилото влизала отровата арсен. Хората измирали като мухи. Лекарите знаели причината и предупреждавали, че арсенът е отрова. В някои държави забранили употребата му. Не и в Англия. Част от влиятелните дизайнери имали дялове в производството на арсен... С натиск върху пазара, отровата се задържала още половин век на него. Причината за смъртта останала НЕДОКАЗАНА.


image

Кой знае? Може би след половин век и за нас ще казват, че се държим ненормално: Промените стават пред очите ни. Статистиките посочват, че вече съществуват около 30 разновидности на пола. Групата на хората с нестандартна сексуалност непрекъснато се увеличава. Увеличава се до такава степен, че налага промени в законодателството на държавите. Виждаме го с очите си, но вместо да потърсим причините, за да предпазим децата, ние протестираме срещу жертвите.

Когато гледам пъстрите дрехи на участниците в Гей-парадите, чувам траурния марш на нашата непросветеност. В някои по-остри изказвания наричат хората с променена сексуална ориентация „боклуци“. Не, те не са боклуци. Те са жертва на боклуците, които ядем. Не след половин век, а днес се нуждаем спешно от милост за жертвите и свяст за нас, пощадените.

НАЙ-ВАЖНО Е ДА ОТКРИЕМ ПРИЧИНИТЕ ЗА ЯВЛЕНИЕТО.
Ако има коментари, нека да са в посока на причините за явлението.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: martenitca
Категория: Лични дневници
Прочетен: 50160
Постинги: 40
Коментари: 40
Гласове: 33
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930