Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2018 15:29 - Джендър идеите и българските шевици
Автор: martenitca Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2317 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Знаците имат влияние върху хората, дори когато те не са ги изучавали съзнателно и не знаят точното им значение. Този факт е известен от древността. Ползва се и днес, например, в изображенията върху банкнотите.

Макар да не знаем какви са изображенията върху банкнотите (те се виждат съвсем слабо на светлината), ние всички сме съучастници в разпространението на тези изображения. Осигуряваме тяхното движение, техния неспирен поток. Не без нашето съучастие се осъществява доминацията на едни и залеза на други знаци. Замяната (
change) на валутите и стойността, цената на техните знаци.

Ето имената и значенията на няколко знака, които задължително сте виждали:

image

Те са част от шевиците и старите български килими. Нещо повече – Канатицата в различни варианти се среща на петте континента върху съдове и дрехи. Този древен символ е предмет на много изследвания, носи различни имена. Българските наименования са съвсем красноречиви: 

Мъжкото и женското начало (маказ) създават една нова цялост – семейството (канатица).  От тези мънички фигурки се изгражда дърво. РОДОСЛОВНО ДЪРВО.

image

Ще го видите върху чипровския килим, който сякаш съзнателно е разделен на секции (колена, клони), за да ни покаже колко лесно може да си направим родословно дърво.

image

Подредени в кръг по ръкавите и нагръдника на дрехите, родовете се превръщат в хоро от много родове – народ (обединение от родове с общо ръководство, цели, правила).  Единственият начин да съществува такова обединение от хора  е традиционното семейство. Без него – няма народ. 

image


Думите „каганат“ и „канатица“ много си приличат. Специалистите ще кажат защо е така. Макар че не намерих снимка, има автори, които твърдят, че изображение на канатица е открито в Малая Перешчепина, където е гробът на Кубрат, неговото завещание.

Създаването на нови видове семейства (еднополови или многополови, с повече от 30 вида определения за пол) има за цел унищожаването на родовете, народите, нациите. 

Политическото решение за това вече е взето. Истанбулската конвенция си поставя за цел унищожаването на народите и това е казано открито в нея: Тя се бори със стереотипите, които ние наричаме ТРАДИЦИИ. Тя се бори с Канатицата.

Как може от съзнанието да се заличи нещо, което никога не сте учили, а просто знаете с кожата си?

image

Догодина предстоят избори за Европейски парламент. От сега (включително и у нас) започва изграждането на нови партии, които ще се борят за ?!Европейски?! патриотизъм. Тези, които имат спомен от социализма, веднага ще направят връзка с т.н  Интернационализъм, както и с един малко преобразен лозунг:

„Европейци от всички страни, съединявайте се“. Новите партии имат за цел промени в ЕС, не към запазване на националния суверенитет, а към създаване на европейски щати с единно ръководство.

Тъй като европейското законодателство има приоритет пред националното, веднага след приемането на Истанбулската конвенция от ЕС, тя автоматично ще стане задължителна и у нас. Ако може да се направи нещо за отхвърлянето й, това трябва да стане преди гласуването за европейски парламент с участието на ?!европейски?! патриоти. След това ще е късно и отново ще бъдем изненадани.

ВРЕМЕТО ВИНАГИ Е СЕГА.

image




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. blagovestie - Много харесах!
23.06.2018 09:18
Освен това родословното дърво (корени, взаимовръзки, основа, предаване на кръвта, вярата в Бога и разбиранията, с уменията за оцеляване, знанието, опита, занаятите и т.н. на наследниците, на потомството, наред със защитата и закрилата, с единството, дори благословенията - всички отделни елементи от битието на отделния човек, народите и човечеството, вплетени в шевиците ни, водят и до Дървото на Живота, което в крайна сметка е Иисус Христос. Сиреч Дървото, осигуряващо вечен живот.

Противопоставянето на семейството, основата и градовния елемент на обществото, опитът за разрушаването и израждането му, в духовен аспект е война с Бога. И горко им на които участват в тази война. Обречени са. Заедно с всичките им уродски античовешки и антибожествени извращения.

Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: martenitca
Категория: Лични дневници
Прочетен: 49273
Постинги: 40
Коментари: 40
Гласове: 33
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031