Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2018 23:14 - Сталин - Зверства ЧК
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 3851 Коментари: 3 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Сто години комунизъм - сто милиона невинно избити човешки същества

http://kolevn38.blog.bg/politika/2018/10/20/cherveniiat-teror.1631826

http://kolevn38.blog.bg/politika/2018/10/20/cherveniiat-teror-dikaturata-na-proletariata.1631847

http://kolevn38.blog.bg/politika/2018/10/20/stalin-bolishoi-terror.1631892

Здравейте съблогъри, от днес започвам цикъл от постове, посветени на зверствата и жертвите на комунизма. В поредица от разговори на лични с наш съблогър, поклонник на престъпната комунистическа идеология, изказах своята позиция относно същността на комунистическата идеология и престъпното битие на тази идеология и категорично казах, че не може да се строи "Светло бъдеще" върху костите на милиони невинно убити. На което въпросият блогър реагира с твърдението, че няма доказателства, няма никакви документи за толкова много избити, и ако реално са избити, то костите им щели да се виждат навсякъде, предвид количеството жертви. Разбира се, отговорът на подобни смехотворни твърдения би бил прекалено дълъг и не би могъл да се вмести дори в цяла поредица от десетки томове документи. Именно затова започвам поредицата от свои постове, в които ще извадя всичко което успея, за да ви запозная с истинската същност на чудовището наречено комунизъм. Именно "Чудовище", защото комунизма не е само билетчета по 6 стотинки, кебапчета по десет, безплатно образование и здравеопазване, а преди всичко - избиване, унищожаванене и смазване на инакомислещите, свободомислещите, несъгласните със злодейската комунистическа идеология . Факта, че комунистите направиха опит да създадат някаква форма на "социална държава", в никакъв случай не отменя и не оправдава средствата и методите с които си служеха. А именно - убийства, мъчения, въдворяване в концлагери, психиатрии. Милиони граждани на СССР са унищожени по време на Червения терор след октомврийската революция, милиони са избити в сталинските чистки 30-те години, като убийствата продължават до смъртта на сатрапа Джугашвили, а мъченията и въдворяванията в колонии и психиатрии съпътстват всички години от съществуването на комунистическата съветска държава. Челният пример на СССР е последван в една или друга форма от държавите, тръгнали по комунистическия път на развитие - Китай, Камбоджа, Виетнам, Куба, България и тн и тн. Особено старателни и упорити в своето дело са именно българските комунисти, с което те и до днес се гордеят. Именно на това се дължи моята непримиримост и неуважение към тези хора, именоващи себе си днес социалисти. А те не са никакви социалисти, това са си същите комунисти от едно време, на които и окото няма да мигне отново да избиват българи в името на своята идеология и своето "Светло бъдеще". Огледайте се - те са навсякъде, можете да ги видите из кебапчийниците на Бузлуджа, на митингите на престъпната Червена столетица, опънали плакати "Вън  България от НАТО и ЕС", можете да ги видите и на сборищата на рашизираните паравоенни формирования, които всъщност прикрито призовават "Путин вводи войска", можете да ги видите и прочетете и тук, в бог.бг. Някои от тях са откровено и неприкрито войнстващи, други се правят на света вода ненапита, но дълбоко в душите си са същите чугунени комунисти, които не биха имали нищо против червения терор отново да прочисти омразните им инакомислещи..
Започвам цикъла си с Червеният терор, с пълното съзнание, че веднага ще завалят "опровержения", че ще има подмятания да си пирпомня кой ме е освободил от фашизма, кой ме е изучил навремето, кой ми е построил язовири, кой ми е построил заводи, фабрики, текезесета и почивни станции, кой ме е хранил и поил без пари и тн и тн. Неуважаеми другари комунисти, ще ви припомня, че когато Шикългрубер взима властта в Германия, за няколко години от тотално разорена страна я певръща в една от най-мощните икономики в Света, а германците са се ползвали с нечувани и невиждани до онзи момент социални придобивки. Което по никакъв начин не отменя престъпленията му към човечеството. Никога не го забравяйте... 
Ще помоля коментиращите да спазват все пак някакъв приличен тон, защото в противен случай ще се сблъскат с моите крайни, но справедливи и точни определения. С една дума - каквото почука, такова ще се обади:









Тагове:   сталин,   НКВД,   ГУЛАГ,   ЧК,   Лубянка,   сатрап,   утин,


Гласувай:
10



1. kolevn38 - Съветът ми е - обърнете особено внимание на четвъртото видео.
20.10.2018 23:31
Там свидетел разказва от първо лице за мъченията, използвани от комунистическите изверги от ЧК.
цитирай
2. vmir - Умопомрачителен садизъм, само един от методите - одиране на живи хора.
24.10.2018 02:57
Групичка жени - садистки, на които са поверени зверствата, а те си направили даже зала за лично присъствие и наслаждаване от бавните мъчителни убийства... Едната от тях била милостива и лично ощастливила около 700 души като ги застреляла, за да им спести мъките. Ще ми доказва ли някой, че това са били нормални жени, или, че са били нормални онези, които са им дали властта да отнемат живот за свое забавление? А се намират и такива, които и днес открито обещават подобни изродщини, които пък ВВ1951 намира за безинтересни, досадни, "трагични", но неизбежни? Същински ангел-спасител, благославящо прострелващ в главата, за да спести "неизбежната" инквизиция?
цитирай
3. haralanov - .......
26.10.2018 21:04
Умрял Тито. В Югославия обявили едномесечен траур. В едно село кметът събрал селяните и казал:
- Умря другарят Тито. От днес - един месец никакви веселби, никакви песни и танци, никакви сватби...
Един се обадил:
- Кмете, а можем ли да е**м?
- Това може. Но само с бавни, скръбни движения. И само собствената жена, за да бъде мъката пълна!🤣
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4085985
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031